header_hantverkare.jpg

Om C. Lidberg Bygg AB

C. Lidberg Bygg AB startades 1991. Verksamheten sysselsätter sammanlagt 26 personer samt 10 inhyrda personer, alla med gedigen branscherfarenhet och bred kompetens, vilket garanterar professionellt utförda tjänster.

Våra kunniga personal är vår styrka som byggföretag

Vi som arbetar här är snickare, plåtslagare, truckförare, svetsare, teleskops-truckförare och administratörer. Vår styrka som byggföretag ligger i vår mycket erfarna och kunniga personal. Vi har en stark lokal förankring som gör det möjligt att jobba nära dig som kund. Med tillgång till samlade resurser kan vi samordna våra resurser och erbjuda de bästa lösningarna.

I företaget finns en bred kunskap och våra hantverkare har genomgått de flesta kurser som krävs för de flesta byggen som t.ex. BAS U/P, heta arbeten m.fl.

Trygghet för dig som kund

När du anlitar C. Lidberg Bygg AB kan du känna dig trygg.När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att en och samma person håller i projekten från början till slut, och sköter samordning med målare, rörläggare, grävare, elektriker etc.

Du har även tryggheten i att vi är väl försäkrade, i Länsförsäkringar.

Kunder och referenser

Vår kundkrets består av företag, privatpersoner samt kommuner. Vi finns i Lilla Edet och arbetar från Vänersborg i norr till Göteborg i söder.

Många av våra uppdrag får vi på referenser från nöjda kunder som gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Referenser finnes och lämnas vid förfrågan.

Detta var en av de senaste 20131001

Undertecknade har vid flera tillfällen anlitat detta företag och till vår fulla belåtenhet. Alla arbeten som detta företag har utfört hos oss som t.e.x byte av kök, bygga carport, inredning av flera rum m.m i vår villa har utförts på ett mycket proffsigt sätt, plus inte minst till förmånliga priser.De ombesörjer också Rot- avdrag utan de minsta problem för kunden.Mycket duktiga hantverkare, som snickare, elektriker, rörläggare, kakelsättare, målare och plåtslagare etc. Dom utför alla arbeten utan att kunden skall behöva ordna med massa kontakter som normalt annars måste göras. Företaget är komplett rakt igenom och kunden utan bekymmer. Snyggt och rent efter arbetets avslut är det också alltid!           

Underteckad: Kent & Annelis Malmgren, Skepplanda

Byggföretaget som värnar om arbetsmiljö och kvalitet

C. Lidberg Bygg AB vill att våra anställda ska ha en säker, utvecklande och hälsosam arbetsmiljö. Vi är byggföretaget som bedriver ett miljöarbete som vi är stolta över och vi strävar ständigt efter att förbättra vår verksamhet och dess påverkan på miljön.

Vi arbetar även kontinuerligt med att säkerställa vår höga kvalitet genom utarbetade kvalitetsrutiner där alla anställda tar sitt ansvar, och får därigenom nöjda kunder.
Läs mer om vår miljö- och kvalitetspolicy!

Vår främsta ledstjärna är total kvalitet

Vår affärsidés främsta ledstjärna är total kvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet tillgodoser vi våra kunder och uppdragsgivare fullt ut.

Företagets kärnvärden

De kärnvärden som vårt företag bygger på är:

  • Jordnära
  • Utvecklande
  • Personliga
  • Pålitliga

Vi utför både små och stora entreprenader

Vi utför både små och stora entreprenader åt kommuner, företag och privatpersoner. Även underhållsarbeten, reparationsarbeten, försäkringarbeten och service åt fastighetsbolag samt industri och bostadsrättsägare. Kontakta oss för anbud.

Ombyggnation, nybyggnation och tillbyggnation

Söker du någon som utför ombyggnationer, nybyggnationer och tillbyggnationer? Vi utför ombyggnationer, tillbyggnationer och nybyggnationer av det mesta, så som stora och små fastigheter, handikappsanpassningar, lokaler m.m.
Kontakta oss redan idag så svarar vi på dina frågor!

Byggservice som kombinerar yrkesskicklighet och genuint hantverk

Du erbjuds en bred yrkeskompetens och yrkesskicklighet kombinerat med ett genuint hantverk. Vi står till tjänst med byggservice för kommuner, industri, företag, försäkringsbolag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.