header_byggnation.jpg

Om webbplatsen

Hitta på webbplatsen

Du kan även navigera med hjälp av sidan Webbkarta, som ger dig en översikt av hemsidans innehåll.

Sökfunktionen gör det lätt för dig att hitta sidor med specifikt innehåll.

Ändra storlek på webbplatsen

Du kan ändra textstorleken på webbplatsen genom att ändra inställningarna i din webbläsare. I de flesta moderna webbläsare gör du det genom att hålla ner Ctrl-tangenten (Cmd på Mac) och snurra på mushjulet. Om inte det fungerar hittar du alternativ för att ändra textstorlek i din webbläsare.

I Firefox väljer du Visa och därefter Textstorlek. Du kan också använda Ctrl-tangenten (Cmd på Mac) tillsammans med + eller -.

I Internet Explorer väljer du Visa och därefter Textstorlek.
I Opera väljer du Visa och därefter Zoomfaktor. Du kan också använda tangenterna + och -.

Bilder på hemsidan

Webbplatsen fungerar även om du inte kan eller vill se bilderna. I vissa fall, t ex en långsam internetförbindelse, så kan du välja att stänga av bildvisning på hemsidan. Därför är alla bilder med koppling till hemsidans innehåll eller funktioner märkta med alternativa texter, så kallade ALT-texter.

ALT-texterna återges av många olika typer av hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar och visas också om inte bilderna syns i din webbläsare. ALT-texterna kan du i de flesta webbläsare se om du låter muspekaren vila på bilden i några sekunder.

Webbläsare

Hemsidan fungerar bäst med modernare versioner av de vanligaste webbläsarna.

Uppgradera din webbläsare

Se alltid till att installera de senaste uppdateringarna för din webbläsare och ditt operativsystem. Nya uppdateringar kommer med jämna mellanrum för att rätta till allt från skönhetsfel till allvarligare säkerhetsluckor.

Hämta de senaste uppgraderingarna för din webbläsare

Firefox

Internet Explorer

Safari

Google Chrome

Opera